LET OUR BUSINESS GROWTH TOGETHER

Rätt man på rätt plats är avgörande för att din verksamhet ska växa och utvecklas framåt. Vi är dedikerade till besöksnäringen och är experter på uppstart och förändringsfaser. Det för att nå era högt uppsatta mål.

Vi hjälper er att utvecklas helt enkelt.

HANTVERKS REKRYTERING


Progressio har byggt upp starka nätverk inom hotell och restaurangbranschen. Med vår rekryteringsmodell hjälper vi dig att identifiera resan mot era mål, och driva processen för er på ett kvalitativt och proffesionellt sätt. Vi tillämpar en evidensbaserad rekryteringsmetod som är beprövad och står på en vetenskaplig grund.
Med moderna tekniker och arbetssätt arbetar vi strategiskt, effektivt och snabbt för att hitta rätt personer till ditt företag.

Progressio GO

Vet du inte vart du ska börja leta eller i vilka medier du ska synas? Vårt team med marknadsexperter vet vart ert företag ska synas för att möta olika målgrupper för relevanta roller för besöksnäringen. Lägg därtill rekryteringsverktyg och strategier för att spara tid, presentera ditt företag på ett bra sätt, på rätt ställe. Enkla rekryteringsprocesser för personer som letar jobb.
100% Digitalt 100% Tillgängligt 100% Utvecklande

BEHÅLLA MEDARBETARE

Vill du skapa konkurrensfördelar jämfört med dina konkurrenter? Eller ligga i framkant när det kommer till att utveckla medarbetarna? Med vårt introduktion och utbildningspaket ger vi er förutsättningar att bli den absolut bästa (och modernaste!) arbetsplatsen. Du får du tillgång till insikter på chef, ledare och medarbetarnivå som du kan applicera direkt i din verksamhet. Det på ett personligt, närvarande och digitalt sätt.

VI HJÄLPER ER ATT UTVECKLAS

När det handlar om att förändra och genomföra strategier för att nå era högt uppsatta mål är vi en samarbetspartner att växa tillsammans med. Det kan handla om att nå ut till fler personer, hitta andra kompetenser eller erfarenheter för att nå era mål.

Syftet är att öka företagets intäkter och minimera utgifterna. Det genom att ta kontroll över din verksamhet och kunna styra den hållbart framåt.

Våra tjänster är centrala delar för er tillväxtstrategi, särskilt om de utnyttjas på ett effektivt sätt för att möta marknadens behov och önskemål.

Vi är en samarbetspartner som får ditt företag att växa långsiktigt.

VÅR VISION & VÄRDERINGAR

Vår vision bygger på hög energi, närvarande och kreativitet. Genom framgångsrika samarbeten strävar vi efter att frigöra tid och pengar för små och medelstora företag inom besöksnäringen på ett hållbart och innovativt sätt. Vi engagerar oss djupt i hållbarhet för att synliggöra den viktiga aspekter för långsiktighet. Då främst i sociala hållbarhet.

Mångfald och inkludering är kärnan i vår företagskultur, och vi värdesätter varje individ oavsett tillfälle. Vi är dedikerade till konstant innovation och att överträffa förväntningarna. Med starkt ansvarstagande och integritet strävar vi tillsammans med hela vår bransch är en plats för framgång, där varje medarbetare spelar en nyckelroll. Med starkt ansvarstagande och integritet formar vi en arbetsmiljö där varje individ känner sig värdefull och uppskattad.

DET HÄR SÄGER VÅRA SAMARBETSPARTNERS

"

Vi fastnade i ett lyxproblem med hög orderingång, snabba puckar och tiden som inte räckte till. Vi behövde rekrytera fler duktiga och ambitiösa medarbetare som ville vara en del av resan i restaurangen övertid.

Med Progressios hjälp skötte de marknadsföring med annonsering och via sociala medier, samt urvalet. Dialogen för framtiden var viktig för att nå våra högt satta mål. 

– Pär Andersson, F&B Manager 
Marstrands Havshotell

 

 

"

Vi har använt oss av Progressios tjänster i olika syften. Dels för att hitta kompentens och erfarenhet men även personer som har rätt attityd och ambitioner framåt. 

Vi kan göra hela jobbet själva. Däremot sparade Progressios Hantverksrekrytering oss tid och pengar. Det som vi kan lägga på att driva verksamheten framåt och ta hand om våra gäster.

Det avgörande valet är att de utmanar oss i dialogen till att tänka större och sköta hela kontakten med kandidaten.

– Daniel Löfgren, General Manager

Quality Hotell Prisma

 

"

Förändring och nå rätt kandidater är det viktiga när vi valde att använda oss av Progressio.

Deras upplägg är närvarande och med ett personligt engagemang.

Allt från starten, vägen framåt och efterarbetet för att affären skulle bli så bra för helheten. Inte bara oss företag emellan, utan även för kandidaten.

Set upen och tydligheten var det avgörande.  

 

– Anders Jansson, F&B Manager
Fotografiska

ANTAL REKRYTERINGAR

Antal anställda
0 + st

ERFARENHET

Erfarenhet
+ 0 år

ANTAL KANDIDATER

Antal kandidater
0 st

STARTÅR

Startår
år 2016