LET OUR BUSINESS GROWTH TOGETHER

Rätt man på rätt plats är avgörande för att din verksamhet ska växa och utvecklas framåt. Vi är dedikerade till besöksnäringen och är experter på uppstart och förändringsfaser. Det för att nå era högt uppsatta mål.

Vi hjälper er att utvecklas helt enkelt.

HANTVERKS REKRYTERING


Starka nätverk, tidskrävande processer och vägen till framgång . Vår rekryteringsmetod är beprövad och står på en vetenskaplig grund.
Med moderna tekniker och arbetssätt arbetar vi strategiskt, effektivt och snabbt för att hitta rätt personer till ditt företag.
UTVECKLA MEDARBETARE

Vill du spara tid, pengar och resurser samtidigt som er verksamhet tar kliv framåt och möter de högt ställda kraven från gästen och medarbetaren? Med vårt utbildningspaket ger vi er förutsättningar att bli den absolut bästa (och modernaste!) arbetsplatsen. Du får du tillgång till insikter på chef, ledare och medarbetarnivå som du kan applicera direkt i din verksamhet. Det på ett personligt, närvarande och engagerande sätt.

PROGRESSIO GO

Vet du inte vart du ska synas eller vart du ska börja leta? Progressio Go är för små och medelstora företag som vill synas utåt på ett säljande sätt, vill göra det enkelt i ansökningsprocessen och samtidigt sätta sin rekrytering på autopilot. Lägg därtill olika förberedelsevideos för att du ska knyta till dig rätt personer.

100% Digitalt 100% Tillgängligt 100% Utvecklande

VI HJÄLPER DIG ATT UTVECKLAS

När det handlar om att ändra och genomföra strategier för att nå era högt uppsatta mål är vi en samarbetspartner att lita på. Vi sätter strategin tillsammans. Det kan handla om att nå ut till fler personer, andra kompetenser eller erfarenheter för att nå era mål.

Syftet är att öka företagets intäkter och minimera utgifterna. Det genom att ta kontroll över din verksamhet och kunna styra den hållbart framåt.

Våra tjänster är centrala delar för er tillväxtstrategi, särskilt om de utnyttjas på ett effektivt sätt för att möta marknadens behov och önskemål.

Vi är en samarbetspartner som får ditt företag att växa långsiktigt.

VÅR VISION & VÄRDERINGAR

Vår vision bygger på grundvärdena hög energi, närvarande och kreativitet. Genom framgångsrika samarbeten strävar vi efter att frigöra tid och pengar för små och medelstora företag inom besöksnäringen på ett hållbart och innovativt sätt. Vi engagerar oss djupt i hållbarhet för att synliggöra den viktiga aspekter för långsiktighet. Då främst den social hållbarheten.

Mångfald och inkludering är kärnan i vår företagskultur, och vi värdesätter varje individ. Vi är dedikerade till konstant innovation och att överträffa förväntningarna. Med starkt ansvarstagande och integritet strävar vi tillsammans med hela vår bransch är en plats för framgång, där varje medarbetare spelar en nyckelroll. Med starkt ansvarstagande och integritet formar vi en arbetsmiljö där varje individ känner sig värdefull och uppskattad.

DET HÄR SÄGER VÅRA SAMARBETSPARTNERS

"

Vi fastnade i ett lyxproblem med hög orderingång, snabba puckar och tiden som inte räckte till. Vi behövde rekrytera fler duktiga och ambitiösa medarbetare som ville vara en del av resan i restaurangen övertid.

Med Progressios hjälp skötte de marknadsföring med annonsering och via sociala medier, samt urvalet. Dialogen för framtiden var viktig för att nå våra högt satta mål. 

– Pär Andersson, F&B Manager 
Marstrands Havshotell

 

 

"

Vi har använt oss av Progressios tjänster i olika syften. Dels för att hitta kompentens och erfarenhet men även personer som har rätt attityd och ambitioner framåt. 

Vi kan göra hela jobbet själva. Däremot sparade Progressios Hantverksrekrytering oss tid och pengar. Det som vi kan lägga på att driva verksamheten framåt och ta hand om våra gäster.

Det avgörande valet är att de utmanar oss i dialogen till att tänka större och sköta hela kontakten med kandidaten.

 

– Daniel Löfgren, General Manager
Quality Hotell Prisma

 

"

Förändring och nå rätt kandidater är det viktiga när vi valde att använda oss av Progressio.

Deras upplägg är närvarande och med ett personligt engagemang.

Allt från starten, vägen framåt och efterarbetet för att affären skulle bli så bra för helheten. Inte bara oss företag emellan, utan även för kandidaten.

Set upen och tydligheten var det avgörande. 

 

 

– Anders Jansson, F&B Manager
Fotografiska

ANTAL REKRYTERINGAR

0 + st
Antal anställda

ERFARENHET

+ 0 år
Erfarenhet

ANTAL KANDIDATER

0 st
Antal kandidater

STARTÅR

år 2016
Startår